名字

152月08

我 剛才 在 路上 碰到了 我 以前 的 中文 老師,那 位 老師 就是 給 我 起 名字 的 人。其實 我 那 個 時候 騎著 自行車,沒 看到 老師,經過 她。可是,她 大聲 叫了 我 的 名字 的 時候,我 就 馬上 停下來了,轉了 一 轉 看到 她 了。她 為 嚇 我 道歉,告訴 我 這 只是 她 的 個 實驗,以 查明 是否 我 對 我 的 中文 名字 反應。好像 這 項 實驗 成功了。也 是 挺 有意思 的 吧,因為 對 我 來 說,我 的 中文 名字 現在 就是 算 我 的 個 真正 的 名字。好 厲害 哦!

Advertisements


No Responses Yet to “名字”

  1. 发表评论

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com 徽标

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  更改 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  更改 )

Connecting to %s


%d 博主赞过: